Opinie

Înaintea alegerilor

Sunt de acord cu opinia potrivit căreia astăzi lupta pe on-line este foarte importantă. S-au făcut revoluții pornite din on-line, primăvara arabă e un exemplu ce îmi vine acum, repede, în minte. E adevărat că din on-line au pornit mișcările de protest din România. Eu am rămas extrem de surprins de primele mitinguri pentru Roșia-Montana, niște mitinguri neanunțate de nimic din off-line.

Mobilizarea pentru demonstrația din 10 august, mobilizarea pentru europarlamentare, etc. USR/PLUS se poate considera un partid care nu ar fi existat dacă nu era on-line-ul. Bineînțeles, on-line-ul te ridică, on-line-ul te omoară. Dar nu asta e tema.

Deci prieteni, astăzi cartușele se trag de pe net, virtual bineînțeles.

Eu unul sunt împăcat cu mine pentru că m-am implicat și am făcut eforturi să explic, m-am străduit ca mesajul meu să ajungă la cât mai multă lume, în ultimă săptămâna am publicat două articole care au fost distribuite de mai mult de două mii de persoane, bănuiesc că au fost citite de zeci de mii de alegători.

Mâine voi merge să votez pentru că nu mă consider atât de simandicos încât să nu mă mulțumească absolut nimeni.

Banciu îmi place în general, dar uneori este enervant cu aerele lui de tip citit și cultivat, asta ca să nu mai amintesc de gravele fracturi logice din gândirea lui limitată totuși. Îmi demonstrează Banciu că oamenii atunci când ajung în anumite poziții își ating limitele incompetenței. El e o prima-donă și nu votează pentru că nu-l mulțumește nimeni, el e foarte pretențios. Păi de ce nu se mută în Franța la Marsillia ? Sau de ce nu a rămas acolo ? Sau ce, era muritor de foame, dormea pe sub poduri și mânca din gunoaie ? Așa pretențios cum e el.

Dacă mâine iese Firea valul schimbării PSD în România se va opri. Pesediștii se vor întoarce cu tot cu de-alde Dancila, Cuc, etc. Unii exact ca ăștia. Firea va prelua conducerea partidului iar viața noastră publică va fi invadată de-alde Dana Budeanu, Oana Sparanghel și alte panarame. După 4 ani Bucureștiul va fi mai rău ca acum pentru că logica e simplă, n-am făcut nimic și m-au ales de ce să mai fac ceva pentru că oricum mă aleg fraierii. Firea o să candideze cu șanse mari în 2024 la alegerile prezidențiale susținută de PSD. Nu uitați că Dancila, așa cum era ea, a intrat în turul doi cu Iohannis. Nici dreapta nu se simte prea bine.

Dacă Firea pierde va dispărea din viață politică după bunul obicei al tovarășilor de a-și lichida liderii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.