Opinie

Astăzi cumpăr de la MELI-MELO

Am tot spus că astăzi, în materie de îmbrăcăminte, accesoriile fac diferența. Lucrurile ale mici, aparent fără o utilitate evidentă, mărunțișurile, sunt cele care atrag atenția. Atunci când spun asta nu o spun pentru că am observat eu, o spun că mi-au spus și mie alții. Dacă ar fi fost după spiritul meu de observație nu vedeam nicio diferența între un costum medieval de epocă și hainele de astăzi.

De exemplu, la un avocat, nu contează costumul, cămașa, cravata, în general sunt toate cam standardizate plus că dacă își mai pune și robă a acoperit totul. E importantă geanta. Geantă trebuie să fie deosebită și să transmită prosperitate. Prosperitatea înseamnă clienți iar clienții înseamnă că e bun. Așa judecă acum lumea iar eu nu-i condamn, nu e timp. Lumea e grăbită.

detalii

Detaliile fac diferența, asta știm deja. De data asta merg în magazinul MELI MELO să caut accesorii pentru bărbați. Vreau să-mi cumpăr șosete. Am văzut că a revenit o modă cu șosetele lungi, ceva de genul pe care le purtau cei trei mușchetari. Asta pe lângă șosetele alea invizibile pe care nici nu știi dacă le ai în pantofi sau nu. Nu știu cum fac unii dar își dau seama imediat ce șosete ai în picioare. Și nu se uită insistent, din contra, aruncă o privire și te evaluează ca la piață. Deci șosete lungi de lână.

Vine frigul și îmi trebuie și o pereche nouă de mănuși din piele întoarsă. Alea de anul trecut s-au rupt.

Cel mai mult îmi place să-mi iau cureaua, aleg o curea cu un nume hazliu, curea din piele croco. În principiu pot să o asortez la pantofii de acasă. Cam asta știu eu despre modă, să asortezi cureaua cu pantofii.

Dacă am ajuns într-un magazin de gablonțuri caut și pentru nevasta-mea ceva la eșarfe. Aleg o eșarfă uni atractiva (așa se numește) cu speranța că o să-i placă. Până la urmă firma și calitatea o să mă pună la adăpost de eventualele reproșuri. O eșarfă e un cadou ideal, poți să-l oferi cu orice ocazie, în orice anotimp, fără să te gândești că ai greșit măsură sau modelul.

Am făcut o treaba bună.

 Articol scris pentru proba 22 a concursului SuperBlog 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.