Opinie

‘Sclavii’ muncesc iar putorile fac mișto

foto preluata de pe www.agorapress.ro Romani la ajutoare

Știți vorba aia pe care o folosesc toți distrușii: ‘ decât 3000 la soare mai bine 1000 la umbră’ ? Adică ăia care cred că dacă mergi la un loc de muncă, dacă produci ceva, dacă lucrezi, ești un sclav. Ei nu sunt sclavi pentru că stau pe ajutoare sociale, sinecuri de la stat, venituri minimale. Dar ei sunt niște domni și doamne, ei nu se înjosesc să muncească, mai ales dacă e vorba de ‘muncă de jos ’.

Au sărit zilele astea din baie să facă gâți că de ce se duc românii să culeagă ‘sparanghel’ în Germania. Ei care nici nu știu unde e Germania pe hartă. Că sunt sclavi, că nouă cine ne culege sparanghelul, că răspândesc virusul, că suntem sub papucul Germaniei, etc. Bineînțeles că în spate e doar frustrarea pentru ultimul vot al diasporei cu toate că oamenii ăștia nu stau decât trei luni în deplasare și probabil votează acasă. Dar ei urăsc pe oricine se duce și se întoarce din occident. Că vin cu idei. Că vor să facă și aici cum e afară. Ori lor de asta le e frică.

Cine o să culeagă sparanghelul din România ? Păi să meargă ei dacă sunt așa de preocupați. Dacă răspândesc virusul îl răspândesc până una altă în Germania, oricum într-o lună se termină și la noi izolarea că din păcate țara nu merge așa cum cred ei, stând ca ei acasă. Că suntem sub papucul Germaniei, era mai bine sub papucul Rusiei. Normal că suntem sub papucul Germaniei, măcar de-am ajunge și noi ca Germania.

Românii care merg acum la munci agricole, oriunde, în primul rând merg să muncească. E un lucru demn și foarte nobil. Miștocarii ăștia de trei parale, pe care noi îi știm foarte bine, sunt milogii ăia care așteaptă de fiecare dată’să ne mai dea și nouă ceva’, ‘să ne mai mărească’, bineînțeles fără ca ei să producă absolut nimic. Din cauza lor suntem aici unde suntem, o țară plină de corupție, hoție, sărăcie. Ei sunt aia care așteaptă milă de la unu și de la altul. Să le dea și lor.

Din fericire, pentru că lucrurile nu au cum să meargă numai așteptând să-ți dea cineva ceva, numărul ăstora s-a micșorat. Îmi doresc din tot sufletul să dispară definitiv și să ne lase să ne putem vedea de treburile noastre. Până la urmă ne-am săturat să-i tot cărăm în spate pe toți păduchii ăștia care după ce că sunt o povară mai și ‘comentează’.

Muieți-s posmagii ?

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.