Opinie

Dragi contacți,

Astăzi notez în jurnalul meu de campanie că am luat un kil de drojdie. N-aș fi făcut asta niciodată într-o viață normală. Am căutat de vreo două săptămâni la magazinele din oraș. Ba a fost și s-a dat, ba o să bage mâine, etc. Câte zece pachețele. Asta în timp ce la Mega spuneau ăia în difuzoare să nu ne facem stoc de produse pentru că se alimentează permanent. Cum se alimentează când nu găsești drojdie, zici că-i marijuana. Am mers la două marketuri mai mari și trei mai mici, minimarketuri, la ultimul, unde nu mai aveam speranță, am găsit. Pachete de 500 de grame la 9 lei, Vânzătoarea mi-a spus că nu e mare lucru un pachet, să iau două. Și uite așa m-am făcut cu un kilogram de drojdie, fac pâine doi ani.

Am observat o chestie stupidă, ăia de la magazin spun să nu ne aprovizionăm cu multe produse că ei aprovizionează iar ăștia la televizor să nu ieșim din casă. Deci să te aprovizionezi cât mai rar în schimb cu mai multe produse. Nu e singura comunicare contradictorie din perioada asta. Îmi aduc aminte perfect la începutul nebuniei cum spuneau toți că măștile trebuie purtate doar de cei bolnavi, măștile sunt inutile mai ales că trebuie schimbate foarte des pentru că devin el un focar de infecție. Acum s-a schimbat schimbarea, acum trebuie să purtăm toți măști pentru că vorba aia, toți suntem posibili infectați asimptomatici. Câte cuvinte noi am învață în perioada asta ! Măcar Arafat a avut decența să recunoască toată tărășenia.

Va mai dau un exemplu de mintea cocoșului. Care sunt cele mai mari focare de infecție de coronavirus. Bineînțeles spitalele de boli infecțioase. Chiar râdeam ieri cu soția mea că dacă într-un spital intră 10 bolnavi într-o săptămâna avem 500 de medici și asistente infectate. Cine se ocupă de carantinarea personalului medical ? Cine se gândește la faptul că personalul medical infectat asimptomatic răspândește virusul prin tot orașul ? Absolut nimeni. De aici pornind nu vă pot ura decât infectare ușoară.

Tot aud pe unii că se plâng de relațiile lor familiale. Păi băbăieți, ce își face omul cu mâna lui /….

Unii abia acum se descoperă în toată goliciunea lor. Nici nu știau lângă cine stau. Asta însemna o sumă colosală de compromisuri. ‘’Că ce zice lumea, că să fiu și eu în rând cu lumea’’ fără să se gândească la viața lor.

Noi citim, scriem, râdem, facem pâine, supe, mâncare, facem mișto, ne speriem, ne uităm la filme, mai nou la teatru on-line  și mai ales ne iubim.

Știu că multe glume de pe facebook cu nevasta care îmi mănâncă zilele sunt la mișto, dar ați fi surprinși câte cazuri reale se încadrează în glumele astea, ohooo.

Am publicat un articol editat și completat, ca să folosesc exprimarea exactă, la care am primit o grămadă de înjurături. Unu mi-a spus că vrea să-mi pună căcat pe clanța. Eu m-am amuzat copios, de obicei când spui un adevăr îi superi pe ‘’oamenii de bine ‘’. Dacă n-ar există reacția acestui tip de public aș fi tare dezamăgit, ar însemna că nu am reușit să fac nimic. Bineînțeles că susțin numai cauze în care cred, nu fac genul ăsta de experiențe numai de dragul senzaționalului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.