Opinie

Vlad Voiculescu demisia sau demis !!!

Vlad Voiculescu nu se pricepe, e limpede ca lumina zilei. A avut un traseu extrem de dubios, de la internet-cafe-ul din Brănești până în fruntea ministerului Sănătății e cale lungă. Totul e numai o poveste de PR extrem de plictisitoare. Are trebui să se lase de meserie și să se facă actor, și așa e posibil să ia un Oscar pentru rolul din ‘’Colectiv’’. Nu se pricepe, nu are nicio legătură cu domeniu, e din alt film. Îi tot dau cu mafia din sănătate pe care ‘’vezi Doamne’’ a venit liceanul din Pucioasa să o extirpeze. Sigur există această mafie însă nu e Vlad Voiculescu chirurgul priceput, el are probabil un cu totul și cu totul alt rol. Problema lui majoră e că a devenit extrem de antipatic. Are un grup ciudat și dubios de susținători înfocați pe internet. Niște oameni la limita isteriei. Nu știu ce anume i-a făcut să-l îndrăgească în asemena hal pentru că eu de omul ăsta am auzit prima oară acum câțiva ani. Rezultate zero, PR până la cer, un rahat ambalat într-un ambalaj frumos. Omul ăsta pute de la o poștă a interese obscure. Cine l-a trimis trebuie să înțeleagă că l-a trimis prost, se vede prin el mai rău ca printr-o fereastră deschisă. Înăuntru nu e lumina, nu, înăuntru e multă prostie/nepricepere, aroganță și încăpățânare prostească.

Culmea e că acum e cel mai bine pentru el să plece, cu cât stă mai mult cu atât își sapă o groapă mai adâncă, o groapă politică, evident.

De când a venit în permanentă a fost prins cu chiloții în vine, ba că nu știe ce se întâmplă, celebrele vorbe’’după știința mea’’, ba că nu își asumă, ba că nu are mască, ard spitalele, mor pacienții legați de paturi, numai grozăvii.

Nu este un personaj care să inspire încredere și punct.

Asta nu înseamnă că trebuie să năvălească ‘’alde pesediștii lui pește prăjit’’ și să spună că ‘’noi v-am zis’’. După un prim-ministru ca Dancila și un ministru ca și Cuc trebuie să vă ascundeți 30 de ani de acum înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.