Opinie

Un espressor automat Philips prin magazinul online magNET.ro

Începutul unei zile fără cafea e ceva imposibil, deja am spus o mare platitudine. Am citit undeva că face parte din capacitatea noastră de a ne adapta la societatea modernă. Beau foarte multă cafea, periculos de multă. Mă ajută să mă trezesc, să mă concentrez, să mă relaxez, să socializez și cine știe că alte lucruri mai face. În mod evident cafeaua de dimineață e cea mai importantă. Acasă. Pe măsură ce mă dezmeticesc încep să mă gândesc la ziua care începe și să-mi fac planurile de bătaie. Sunt fumător și toată lumea știe că cele două sunt inseparabile, cafeaua și țigările.

În ceea ce privește cafeaua , cu timpul, am constat că existat o varietate indefinită de moduri de a o prepara. Pentru că sunt un om deschis și îmi place să experimentez am încercat și încă mai încerc și alte gusturi de cafea. În principiu mă interesează ca băutura să fie despre boabele cafenii și nu despre arome, coloranți, înlocuitori sau alte surogate.

Vreau să încerc un espressor nou, ceva care să prepare singur dimineața o cafea concentrată. M-am gândit să fie de la o firma cât de cât cunoscută pentru acum toți produc de toate. Așa că alegerea mea de a consulta lista de la Philips de pe magazin online magNET.ro nu a fost una grea. Pentru că soția mea preferă cafea cu lapte am căutat un espressor cu sistem de lapte LatteGo.

Pe mine mă interesează un esspresor automat Philips care să râsnească boabe proaspete de cafea și care ajustează concentrația și aroma băuturii.

Ideea este că la aceste espressoare cafeaua e naturală și e râșnită. Sistemul LatteGo prepară o spumă cremoasa pentru cine își dorește, în speță nevastă -mea. Eu pot să beau cafea neagră sau espresso iar ea poate să bea cafe latte. În timpul zile continui să mai beau cafele, la birou, la clienți, la diverse întâlniri în oraș, însă pe măsură ce mă apropii de sfârșitul programului și mai ales de seară încep să evit să mai beau cafele concentrate. În felul ăsta spre seară beau mai mult lapte decât cafea.

Din discuțiile pe care le-am purtat pe tema aparatelor de cafea care adaugă și lapte am înțeles că la multe aparate apar probleme la tuburile și racordurile sistemului de introduce a laptelui. Din cauza asta vreau să evit un aparat prea complicat. La espressoarele Philips sistemul LatteGo e format din doar două piese ce pot fi curățate foarte ușor. Dacă nu ar fi fost așa ușor nu m-aș fi complicat.

Cafeaua a devenit un obicei atât de banal încât nu ne putem concepe viața fără.    

Articol scris pentru proba 4 a concursului SuperBlog 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.