Opinie

Mă-Ciucă,

Am înțeles că s-a dat milităria jos din pod, mi-am căutat livretul militar și aștept ordinul de concentrare. Genist, nu vă speriați, nu sunt la ‘’ochiul și timpanul’’ dar nici la dilibau. Așa că în articolul de față m-am hotărât să pregătesc un pic terenul de luptă pentru domnul general cu niște săpături strategice.

Unde este miezul răzmeriței ce a cuprins poporul de nu mai vrea nimeni să se apere împotriva dușmanului infiltrat pervers printre noi. Unii spun că sunt preoții, alții că sunt politicienii, că sunt flașnetele din răsărit, că sunt aventurierii și psihopații dornici de expunere. Și eu cred că sunt toți cei enumerați mai sus însă o categorie distinctă a sabotat din gros lupta cu molima ucigașă. Este vorba de cei care trebuiau să fie în primele rânduri și au dezertat de la obligația și menirea lor, este vorba de medici. Evident nu toți medicii, însă o mare parte a acestora a făcut pactul imoral cu inamicul. Percepția mea este că raportul între vacciniști și anti-vacciniști este foarte echilibrat în breasla doctorilor. L-am auzit pe managerul de la spitalul Colentina care exact asta spunea, 50% s-au vaccinat. La început se vorbea că nu există virusul, apoi că e o simplă răceală,  că nimeni nu cunoaște pe nimeni infectat, mai târziu că nimeni nu cunoaște pe cineva care a murit. Iată că astăzi deja cunoaștem și persoane decedate, din păcate, iată că amenințarea e mai reală decât niciodată și medicii încă ezită, pun problema filozofic, a fi sau a nu fi. Nu cunosc nimic despre virus, pentru că au alte specializări, pentru că nu se perfecționează, pentru că nu-i interesează, deci nu există, sau , în cel mai bun caz, propun să mai așteptăm. Problema noastră e că în acest moment timpul este scump, se numără în vieți omenești, dușmanul face ravagii printre români. Din punctul meu de vedere, în termeni militari, asta s-ar numai simplu, trădare prin abandonarea luptei.

În vremurile astea distopice, când am ajuns să trăim în filmele pe care le credeam simple ficțiuni, oamenii au dat buzna la medici să se consulte. Ce e de făcut ? Am văzut și am auzit foarte multe cazuri de doctori care și-au sfătuit pacienții să nu se vaccineze, care i-au sfătuit să mai aștepte, care i-au sfătuit să facă ce-i duce capul pe ei. Asta în condițiile în care există deja soluția vaccinării adoptată pe plan mondial și în mod oficial și în România. Cadrele medicale anti-vacciniste au îndemnat la boicotarea măsurilor de sănătate publică. În urma lor au rămas zeci de mii de morți. Întrebarea firească este cine răspunde și cine plătește pentru victimele indeciziei sau al mal-praxisului. Pentru că oamenii s-au dus de bună credință la cabinetul medical și au făcut ce li s-a spus de acolo. Au sfârșit într-un sac negru. Sfătuiesc toate familiile care au decedați de covid în urma indicațiilor medicale primite să-i dea în judecată.

Un caz și mai grav îl reprezintă cei care au făcut ‘’vaccinul la chiuvetă’’, cei care au fentat încă o dată sistemul prin metode pur autohtone. Dacă la început se lăudau în gura mare că au descoperit o metodă să ‘’șmecherească’’ legile, acum tac chitic, dar ei există și sunt în număr foarte mare. Unii mai mărturisesc când ajung la spital, pe ultima sută de metri, sperând că dacă spun adevărul medicii de acolo îi vor salva, rareori se întâmplă. Pe alții îi simt așa cum ii simți pe hoții de buzunare care urcă în autobuz. Și-au cumpărat certificate verzi perfect valabile de la medici anti-vacciniști. Se vorbește foarte puțin și mai ales nu se face nimic împotriva acestui fenomen. O să ajungem iarăși de râsul planetei cu apucăturile noastre nesănătoase atunci când alții ne vor descoperi mizeriile. Cel mai periculos este că acești indivizi umblă liberi, ca și cum ar fi vaccinați, și continuă să infecteze alți oameni, care poate și-au luat toate măsurile de precauție, inclusiv să se vaccineze, dar datorită unor boli asociate totuși mor. Asta se numește crimă cu premeditare. Nu am auzit de nicio măsură împotriva medicilor și pacienților care s-au pretat la așa ceva, și sunt foarte mulți. Nu mai vorbim de situațiile epidemiologice care sunt complet compromise dacă se introduc date false. Vă dau o pistă, foarte mulți români care au plecat la muncă afară și-au cumpărat certificate verzi.

Este foarte greu să câștigăm războiul ăsta dacă jumătate din ofițerii din prima linie au făcut pact cu inamicul. Măsurile trebuie să fie chirurgicale până la os, altfel riscăm să pierim într-o confruntare în care au existat deja atâtea ‘’decese evitabile’’, așa cum bine spunea un doctor vaccinist.

Miron Cosma a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru subminarea puterii de stat pentru mineriada din 1991. Astăzi un număr de oameni se năpustesc asupra statului cu porta-voci, urlete, minciuni, acuze, luând vieți omenești la propriu și la întâmplare, iar statul a înlemnit de spaimă. Este cineva să facă ordine?

Mai știu ceva din armata, ordinul se execută, nu se discută.   

Să trăiți, servesc patria.     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.