Opinie

Mă bucur de iarnă cu mult Farmec

S-a lăsat un frig pătrunzător amintindu-ne că vara e departe și iarnă bate la ușă. Am putea spune că a intrat deja pe ușa uitată deschisă cu jumate de cap. Am scos din debara hainele de iarnă, am verificat bocancii, paltoanele, mănușile, fularele, puloverele. Mă privesc curioase schiurile și sania puse la păstrare încă de anul trecut, a venit vremea lor. Dintr-un motiv ciudat resimt scăderea asta de temperatură mai tare decât frigul din plină iarnă. Probabil că e o lupta a organismul să se adapteze la noile condiții meteorologice. Mă încearcă un guturai, o răceală, uneori chiar o gripă. Simt nevoia să beau mai multe ceaiuri fierbinți, mănânc portocale, încerc să mă protejez împotriva agresiunii. Prima care intră în contact cu frigul este pielea. Nu pot uita senzația tare a vântului rece care mă bate peste față în câmp deschis. Din cauza asta corpul trebuie pregătit să înfrunte schimbările.

Nu pot să spun că am făcut asta de la început însă am învățat. Epoca modernă a venit cu foarte multe schimbări inclusiv schimbări de mentalitate. A rămâne prizonier în concepții arhaice nu face decât să-ți restricționeze opțiunile unui confort la îndemână. În perioada asta pielea este supusă cel mai mult schimbării de temperatura și devine reactivă. Trebuie să ne protejăm pielea. Într-un sens metaforic mai larg tot timpul trebuie să ne protejăm pielea însă acum vorbesc despre sensul concret.

Mă interesează în general un produs 100% românesc care să aibă ingrediente de origine naturală. Opțiunea e Gerovital Plant de la Farmec. Senzația de piele aspră, deshidratată , e neplăcută. Astăzi există posibilitatea să mă protejez. De exemplu Crema hidratantă Poliplant Microbiom Protect care este special concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale și mixte. Se aplică zilnic pentru creșterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, îmbunătățirea hidratării și diminuarea reacțiilor alergice. Sau Booster vitalitate și strălucire Poliplant Microbiom Protect care este un ser cu o formulare fluidă, ce se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt.

Farmec este o companie etalon cu o istorie de peste 120 de ani. Toată lumea a auzit de celebru Lapte Doina și de universala Ana Aslan cu al ei Gerovital. Toate astea reprezintă garanția unei calități recunoscute în țară dar și în străinătate.

În nouă gama Gerovital Plant există și alte produse : apă micelară,fluid demachiant,cremă antirid SPF 15,cremă antirid nutritivă,cremă CC Matifiantă,cremă anticearcăn antirid.

Și în vechime oamenii se protejau împotriva intemperiilor sau a frigului. Totul pornea dintr-o necesitate naturală. Se folosea untură, creme manufacturate acasă, uleiuri. Astăzi avem însă posibilitatea de a utiliza produse testate, garantate, naturale. Este mult mai simplu și ar fi păcat să nu profităm, doar suntem contemporani cu toate acestea.

Am terminat cu alegerile pentru președinte, o să vină sărbătorile de iarnă, mergem la schi în munți, la patinoar, în parc după prima zăpadă, vreau să mă bucur de toate acestea. Nu vreau să stau ascuns în casă că e prea vânt că e prea frig sau ninge. Obrajii îmbujorați au fost tot timpul semn de sănătate.  

Articol scris pentru proba 25 a concursului SuperBlog 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.