Advertorial

În Brașov la Maisonnette cu Travelminit

Anul ăsta am primit de la serviciu tichete de vacanță. Nu ne-au dat bani în plus la salariu însă au ales să ne recompenseze cumva sub forma asta. Ne-au spus că îi avantajează și pe ei din punct de vedere fiscal așa că decât nimic ne-am bucurat cu toții că am căpătat ceva. Am să-i fac o surpriză plăcută soției.Plănuiam de mai multă vreme să facem o ieșire la munte, să ne relaxăm, însă nu într-o zonă complet izolată de civilizație. Am fost nu de multă vreme, în interes de serviciu, la Brașov, mi-a plăcut foarte mult și mi-am dat seama că sunt multe locuri de vizitat. De exemplu aș vrea să mergem să vedem : Biserica Neagră, Piață Sfatului, Cetatea Brașovului cu Poarta Ecaterinei, Bastionul și canalul Graft, Turnul Alb, Turnul Negru, Bastionul Țesătorilor, Poartă Șchei, Strada Sforii, apoi Muzeul primei școli românești, Cetățuia, Tâmpa, Biserica Sf. Bartolomeu, Mănăstirea Franciscanilor, Biserica Sf. Nicolae, Biserica Sfânta Treime. Asta doar în Brașov, ne place să mergem pe jos. Am vrea să mergem și în apropierea orașului să vedem :Cetatea de la Prejmer, Cetatea de la Râșnov, Dino Parc, Bran-ul și Castelul Bran. O vacanță întreagă.

Am căutat o platforma on-line de cazări care are o oferta bogată și care primește și tichete de vacanță. Așa am ajuns să accesez www.trevelminit.ro. Aici se pot găsi cazări în toată România dar și în Ungaria. Am accesat pagina de cazări, am selectat Brașov și perioada dorită, 01-09 iunie 2019. Apar toate ofertele din oraș și se menționează inclusiv cele care acceptă tichete de vacanță. Am ales La Maisonnette pentru că este situată chiar în Piață Sfatului vis-a-vis de Biserica Neagră. Numele are o tentă franțuzească, interiorul e cochet cu o puternică personalitate. O să ne imaginăm că suntem în perioada medievală. Apare că aceasta e cea mai bună oferta din perioada solicitată. Am citit recenziile, 52 la număr, foarte bune, scoruri de la 90% la 99%. Nouă nu ne place să ne pierdem timpul și nervii căutând cazări la față locului, pierdem plăcerea vacanței și riscăm să începem totul cu un mare fiasco. Am mai pățit în alte călătorii situații în care nu am găsit ce vroiam, nu erau locuri libere, condițiile lăsau de dorit. Preferăm să facem rezervare online din timp să evităm un stres, până la urmă în vacanță îți dorești relaxare. Așa că vom face plata cu tichete de vacanță prin Trevelminit

Am uitat să va spun, prețul pentru 8 nopți 2 persoane cu mic dejun inclus este de 1.520 lei. Am luat doar micul dejun pentru că ne gândim că e posibil să mâncăm prin oraș în călătoriile noastre însă e posibil să iei toate mesele dacă dorești. Diferența am să o plătesc la cazare. Trebuie să trimit tichetele de vacanță la Trevelminit în Cluj, apoi am să sun pentru confirmare.

Dragi prieteni, nu rămâne decât să-mi urați vacanță plăcută.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019.

This Post Has One Comment

  1. Pingback: Proba 16. Descoperă România cu tichetele de vacanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.