Advertorial

Primăvara ne schimbăm

În fiecare an primăvara, după ce se topesc și ultimele petice de zăpadă și cresc temperaturile, se descoperă în curte o grămadă de treabă. Vegetația moartă, copaci ce trebuie aranjați, garduri de reparat, burlane la casă desprinse, toate astea te așteaptă să te mobilizezi. Bunicii mei cu această ocazie se apucau și de văruit prin casă să primenească aerul de peste iarnă. După ce termin toate activitățile astea specifice vine vremea să-mi invit prietenii la un grătar să ne bucurăm de colțul ierbii. Nu trebuie să uităm că vine Paștele, iar de Paște toată lumea se înoiește cum spune maică-mea. Adică trebuie să cumperi ceva, să schimbi ceva, o haina nouă, o mobilă nouă, orice. Toate astea le fac nu atât pentru necesitatea de a avea un anumit lucru cât pentru a-mi schimbă cumva starea de spirit. Dar totuși trebuie să îmbinăm toate nevoile astea astfel încât să iasă ceva util și plăcut.

Anul ăsta ne-am hotărât să ne schimbăm masa de living și să ne luăm un set de masa cu scaune pentru bucătărie nou. O să avem mulți musafiri și trebuie să-i punem pe toți la masă, așa că masa e foarte importantă. Cu atâta treaba prin curte și în casă nu prea avem timp să colindăm prin magazine așa că ne-ar avantaja foarte mult posibilitatea de a face o comandă on-line. Mie personal nu-mi plac deloc drumurile pentru cumpărături, le urăsc. Nu înțeleg de ce trebuie să stai prin zeci de magazine, să probezi scaune sau canapele, vezi o grămadă de modele, culori, dimensiuni, și până la urmă cumperi un taburet de bucătărie de la un depozit de mobilă de lângă casă. Sunt o grămadă de magazine de mobilă, hale întregi, poți să-ți pierzi toată viață căutând mobila ideală. Prefer să mă uit pe un catalog, caut exact ce îmi trebuie, nu pierd vremea cu alte prostii, și gata. Trăim în secolul 21 până la urmă

Există un magazin on-line de mobilă, Somproduct, poți comanda pe net, vine comanda prin curier, transportul e gratuit de la 149 de lei în sus și poți să și returnezi comandă  dacă nu-ți convine în termen de 14 zile. Asta se încadrează exact în ceea ce-mi doresc eu.

Primăvara vine în fiecare an cu schimbări, o nouă viziune, un avânt curajos. Îmi place mult sentimentul asta de provocare. Trebuie să ne schimbăm, nu avem încotro, dezvoltarea asta a lumii care e copleșitoare are și avantaje.

Articol scris pentru proba 9 a Spring SuperBlog 2019.  

This Post Has One Comment

  1. Pingback: Proba 9. Schimbări mici cu efecte mari pentru locuința ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.