Advertorial

Fii inteligent, cumpără de pe net

Schimbarea este ceva firesc, istoria lumii este un lung șir de schimbări. Nu ne putem opune schimbării pe care o denumim progres. Cine nu se adaptează rămâne în urmă și se pierde de grup. Revoluția tehnologică ne-a adus în situații necunoscute până acum. Pentru a putea integra schimbările lumii moderne este nevoie să avem mintea deschisă.

Astăzi ne comandăm mâncarea la birou studiind mai multe oferte, optimizând timpul la maxim, folosind internetul. Plătim facturile, ne cumpăram biletele la avion, rezervăm vacanțe pe internet. Începe să devină un lucru obișnuit. Încă nu a devenit un lucru generalizat pentru că încă sunt oameni care preferă să utilizeze banii tradiționali în sistemul deja învechit de cumpărături. În fapt ambele sisteme coexistă. Tendința evidentă este ca sistemul de cumpărături clasic să se mute pe on-line. Toate cumpărăturile pe internet, nu este o utopie, este viitorul apropiat. În pofida conservatorismului încă prezent tinerii și cei de vârstă mijlocie aleg să folosească internetul inclusiv pentru cumpărături.

În primul rând se evită aglomerația din magazine atât de inconfortabilă, statul la cozi, mai ales de sărbători. Se scutesc costurile de transport, timpul pierdut pe drum, situațiile enervante când nu poți primi suficiente informații, când nu poți face comparații. Apoi când mergi personal la magazin ești tentat să cumperi multe alte lucruri de care defapt nu ai nevoie dar care te atrag prin faptul că există fizic pe rafturi. Pentru magazine este de asemenea un mare avantaj să nu mai dețină spații comerciale scumpe în zone centrale. Din economiile făcute prin relocarea magazinelor în depozite chiar și în afară orașelor se pot oferi de asemenea promoții atractive. Pentru stat este convenabil pentru că toate operațiunile comerciale sunt la vedere. Este un sistem care avantajează în final pe toată lumea.


Cum să faci? Cum să înțelegi?

E foarte simplu, începi să-ți faci prima cumpărătură de pe internet. Intri pe unul din link-urile de pe pagină asta, de la Elefant, Libris, Vergis sau Watchshop îți faci un cont, operațiune absolut gratuită. Îți alegi produsul sau produsele pe care vrei să le cumperi. La prima comandă valoarea lor îți recomand să fie mai mică. Le pui în coș și transmiți comandă către magazin. Magazinul te va ține la curent cu evoluția comenzii, momentul în care este livrată, condițiile de plată. Plata o poți face la primirea comenzii. Poți să și refuzi sau să returnezi comanda. Nu există riscuri să fii escrocat. Pentru a înțelege cum funcționează trebuie să încerci. Apoi vezi dacă a fost ok sau nu, dacă ai fost mulțumit sau nu. În principiul ăsta e viitorul și trebuie să te adaptezi, tânăr sau bătrân, femeie sau bărbat, țăran sau orășean….

Pentru cumpărături de ordin general intră pe Elefant, pentru produse naturiste tip Plafar intră pe Vergis, pentru cărți intră pe Libris, pentru ceasuri intră pe Watchshop.

E vremea cadourilor, evită aglomerația și nervii inutili, folosește sistemul de cumpărături pe internet.

This Post Has 2 Comments

 1. Almona Reply

  Îmi place foarte mult să plătesc cu cardul, dar foarte multe cumpărături online nu fac.
  Niciodată la îmbrăcăminte și/sau încălțăminte. Ultima oară când mi-am luat de încălțat, am văzut pe site o pereche de ghete superbe și când am peobat-o în magazin, nu se potrivea calapodul. Am probat 6 perechi de la 6 mărci până mi s-a potrivit una.
  Nici legume și fructe sau orice produs neambalat.
  Multe electronice sunt mai scumpe online decât în magazinul clasic. De exemplu la Altex.

 2. nucumorar Reply

  Noi am cumpărat carți de pe Elefant la jumătate de preț fata de librărie și tot de pe Elefant jucării cu reducere de 30-50%. In ce privește îmbrăcămintea și încălțămintea recomand Fashion Days pentru garanția originalității produselor și modalitatea impecabila de retur, care nu implica costuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.