Opinie

Nuculus - blog de opinie

Dragi prieteni astăzi este o zi de sărbătoare în care ne putem gândi și la alte lucruri în afara celor de zi cu zi. Ăsta e motivul pentru care poate astăzi ,mai mult ca oricând, putem discuta deschis despre ce suntem și ce nu suntem, despre patriotism, despre ce facem noi pentru țară și ce face țara pentru noi.

Astăzi îmi lansez oficial acest blog și doresc să împărtășesc cu dumneavoastră acestă bucurie. De ce am ales să lansez acest blog astăzi, de ce am ales în general să inițiez acest blog, acestea sunt întrebările la care vreau să răspund în câteva cuvinte mai departe.

Știm cu toții că societatea noastră este foarte polarizată, posturile de televiziune, ziarele chiar și radiourile sunt partizane fățiș și nici măcar nu se mai străduiesc să aducă o notă de echidistanță. Interpretările știrilor sunt tendențioase în funcție de interesele pe care le reprezintă fiecare organ de presă. Eu personal mă uit la toate televiziunile și citesc toate ziare însă nu găsesc niciunde un echilibru. Două cancere ale presei românești sunt: fake news-ul și exprimarea political correct. Din acest motiv nu putem afla adevărul, suntem dezinformați și în final suntem manipulați cu ușurință. Este evident că va urma, pe bună dreptate, falimentul acestui gen de presă slugarnică și obedientă. Viitorul aparține opiniilor independente. Este sănătos și igienic ca cetățeanul să se informeze din surse obiective. Din lipsă de resurse financiare soluția de a deschide un blog este cea mai la îndemână. Din punctul ăsta de vedere tehnologia modernă a venit în ajutorul libertății de exprimare.

În primul rând pe acest blog vreau să spunem adevărul, adevărul care ne va face liberi. Sunt multe subiecte ascunse, nevorbite, manipulate ordinar. Cu toate riscurile, pentru că exprimarea opiniei este cea mai importantă, voi atacă toate aceste teme tabu. Și vorbesc despre domenii ca : istorie, politică, religie,economie, social. În plus vom promova dezvoltarea personală prin abordarea unor teme legate de cultură, literatură, teatru, poezie. Am prevăzut de asemenea și o rubrica de psihologie, un domeniu atât de delicat dar atât de necesar susținut de o profesionistă(nu amatori de conjunctură care se trezesc peste noapte mari cunoscători ). Pentru cititorii noștri am deschis și o pagină de Guest Post unde cei care au ceva de spus, în afară de a înjurături isterice, se pot promova fără cenzură, sunt pentru diversitatea de opinii. În rest mai vedem pe parcurs.

Pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă pe blogul meu este bine să va abonați la newsletter dar și să apăsați butonul de Subscribe(clopoțelul roșu din dreapta jos) care apare după ce parcurgeți primul articol pentru alerte.

Puteți sa-mi scrieți, dacă vă plictisiți ,va răspund, pe adresa de e-mail [email protected]

 

Vă doresc o zi minunată,

 

 

 

Nuculus

01.12.2023

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.