Opinie

7 zile cu 7 ținute

În cadrul firmei noastre s-a luat o hotărâre interesantă. Periodic ne vom schimba locația locului de muncă pe o poziție similară cu scopul de a ne cunoaște mai bine între noi dar și pentru a înțelege cultura diferitelor țări unde firma noastră are filiale. Propunerea asta a fost făcută în urmă cu un an de zile și toată lumea a fost entuziasmată. Mi-am exprimat dorința de a pleca pentru o perioadă undeva în India însă nu am mai avut un răspuns până acum câteva zile când, șeful nostru minunat, ne-a informat că urmează să primim un coleg nou în biroul nostru. Colegul vine de la subsidiara din Africa și pentru nu știu ce motive șeful m-a desemnat pe mine să mă ocup de integrarea lui în colectiv. La finalul informării mi-a aruncat și cireașa de pe tort :

-Vezi că trebuie să-i cumperi haine de iarnă că nu are. Ai un buget de 2.000 de lei .

- Șefu’, sper că nu vine în pielea goală la aeroport, am și eu o prestanță, o imagine în orașul ăsta, mă face de râs.

- Hai , termină cu glumele astea… - îmi aruncă șefu’, vezi că nu ți-a mai rămas cât o jumătate de zi să te organizezi. La treabă.

Ce-mi place mie de șefu’, îl iubesc, cum îmi găsește el mie cele mai nepotrivite roluri.

Apelez la prietenul meu de nădejde, internetul, site-ul ANSWER, haine pentru bărbați. Iau întâi pulovere pentru bărbați, patru, să se schimbe și el că oamenii : trei de la Guess Jeans și unul de la Calvin Klein Jeans – total 1.089, 6 lei. Sigur nu are cizme de iarnă. Bullboxer- cizme din piele 319,9 lei și Botine Answer de 119,9 lei. Îi mai iau o pereche de jeanși Levi’s de 259,9 lei și o pereche de pantaloni MangoMan- Pantaloni Barnas 199,9 lei. Îmi mai rămân fix 10,9 lei din cei 2000.

Adică avem 7 ținute : trei ținute cu trei pulovere de la Guess Jeans, jeanși și bocancii de piele, patru  ținute pantaloni Mango Man, botine și cele patru pulovere.

Hai că m-am scos elegant.

Articol scris pentru probă 28 a concursului SuperBlog 2019

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.