Opinie

Cu un ochi la rezultatele alegerilor din America și cu altul căutând husă pentru telefon

Recunosc că m-am înșelat în ceea ce privește alegerile din America. M-am mai înșelat eu și în România când a candidat Dancila, la primul tur. Eu credeam că rezultatele vor fi clare, diferențele nediscutabile, când colo e exact invers cum am înțeles eu. Mă uit pe CNN și am deschis site-urile NY Times, the Guardian și FOX News. Lumea e plină de tensiune, am senzația că oamenii sunt gata să se ia la bătaie. Am reținut o replică a lui Martin Luther King, ‘’și albii sunt săraci, și albii suferă de foame, dar când mor ei sunt mulțumiți că le sunt superiori negrilor’’(citată din memorie aproximativ). Oameni exaltați există peste tot în lumea asta, eu credeam că numai la noi. Istoria ne învață că Hitler a venit la putere în cel mai democratic mod cu putință. Apoi a înființat lagăre de concentrare, a început ‘’soluția finală’’, a distrus toată lumea din jurul lui.

Atentatele de Viena îmi arată că religia nu este deloc ceea ce ar trebui să fie. Acum incriminăm islamismul însă să fim serioși, nici în biserica creștină ortodoxă nu ducem lipsa de radicalizați. Deja unii pe internet au interpretat atentatele ca fiind un atac la adresa creștinătății. Adică instigă ei la un răspuns. Bun, și după aia ? Păi după aia vine o altă replică, și tot așa. Și să nu credeți că ăștia care instigă vor fi în față la o lupta directă, nu, ei vor stă ascunși la căldurică. Tot pe voi vă trimit la război, exact așa cum a fost la Stalingrad. 300. 000 de români au murit acolo nevinovați mânați de la spate de propagandiștii ăștia, legionari cu acte în regulă.

Pentru că mi-am luat un telefon nou m-am gândit să-mi iau și o husă și o folie de sticlă. Asta am și făcut, m-am oprit la un stand oarecare, cel mai apropiat, și mi-am luat cele două accesorii. Numai că ce să vezi, husa s-a dovedit a fi de proastă calitate, s-a murdărit la exterior dar mai ales la interior, am senzația că a acumulat umezeală. Într-o zi în timp ce așteptam tramvaiul a trecut unul pe lângă mine și m-a lovit ușor însă suficient cât să-mi cadă telefonul pe jos. În prima faza nu am observat vreo stricăciune însă la câteva zile folia de sticlă pe care o pusesem s-a dezlipit pur și simplu. Calitate de doi bani. Așa că m-am hotărât să iau ceva de calitate, de firmă. Până la urmă nu degeaba se bate monedă pe articole cu brand. Așa că am căutat pe net ceva mai special și am dat peste BrandGSM, huse de telefon dar și folii.

De ce cred eu că e bine să-ți iei un lucru de calitate de la capul locului :

1.     Plătești odată și ai obiectul respectiv o perioada mai îndelungată ;

2.     Scutești mai multe drumuri, plăti mai multe ;

3.     Scapi de reparații și neplăcerile momentului în care lucrul se strică ;

4.      Un brand de calitate îți asigura o imagine favorabilă ;

5.     Ai garanție asigurată la produsele cumpărate, dacă ai probleme știi unde să te adresezi ;

În America încă nu e clar cine va fi președinte. Sunt încă state în care nu s-a terminat numărarea voturilor iar poziția de lider se schimbă des.

Bine că am reușit să-mi rezolv problemele cu telefonul. Arizona și Nevada, Articol scris pentru SuperBlog 2020.

This Post Has One Comment

  1. Pingback: Proba 13. Cum aleg husa și folia perfecte pentru telefonul meu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.