Opinie

Un cadou deștept, o carte cu personalitate

Ia să întrebați orice bărbat ce se întâmplă atunci când vine ziua soției. E sămânța aia care poate isca cel de-al treilea război mondial. Doamne ferește să uiți florile, Doamne ferește să uiți să-i spui ‘la mulți ani’, Doamne ferește să nu dai importantă acestei zile care e mai specială decât orice altă zi din calendar, zi Doamne ferește și apăra, scuipă de trei ori în sân dar nu uita. Altfel de declanșează taifunul.

Ca treaba să iasă bine e indicat să ai o strategie. Nu cumpăra cadouri nepotrivite, de exemplu eu nu cumpăr haine pentru în mod sigur greșesc modelul, culoarea, mărimea și mai știu eu ce altceva. Femeile adoră cadourile și mai ales cadourile scumpe, asta e, n-ai ce face. Merge la sigur cu inele, cercei, brățări, lănțișoare, ceasuri. Nu te baza pe reduceri, ea știe mai bine toate reducerile și promoțiile înainte ca tu să te fi gândit la asta.

Ziua iubitei mele e pe 14 noiembrie. Anul ăsta a picat perfect, abia ce am aflat de posibilitatea de a face o carte personalizată cu texte și poze personale. Am ales fotografii suvenir și le-am inserat între coperțile cărții speciale după care am trimis materialul pe aplicația din site. Trebuie să vă spun că avem o relație specială cu lectura și cărțile. În special ea citește foarte mult, literatură, cărți de specialitate, poezie, proză, le devorează pur și simplu. Când am auzit că Emil Brumaru era înconjurat de cărți la propriu încât dormea cu ele în pat nu m-am mirat, ni se întâmplă și nouă. Plănuim de foarte mult timp să scoatem împreună o carte, un simbol, o bornă sau o urmă. Eram sigur că un asemenea cadou ii va face plăcere. E adevărat că și ea știa de posibilitatea mea de a face acest cadou personalizat și cumva surpriza era un pic mai mică însă una e să știi și alta e să ți se întâmple. A apărut o mică problema de sincronizare și livrarea a întârziat astfel încât cartea a ajuns chiar pe 14 noiembrie. Ea oricum nu știa nimic chiar dacă bănuia ceva folosindu-și simțul ăla suplimentar pe care îl au femeile.

Seara am fost să o iau de la serviciu, flori, cadou, apoi cina în doi din Centrul Vechi. Am profitat și i-am dat cartea specială, nu pot să vă spun ce efect  înviorător și surprinzător a avut. S-a bucurat, a râs la fotografiile pe care le uitase, s-a emoționat, s-a entuziasmat, într-un cuvânt a fost fericită. A rămas o amintire plăcută.

Zilele astea am primit și eu o carte personalizată de la iubita mea, pot să vă spun că am rămas impresionat de texte, de fotografii, de gest.

Se spune că gesturile mici ne fac viața mai frumoasă.  

Articol scris pentru proba 24 a concursului SuperBlog 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.