Opinie

Particip la SuperBlog-ul pentru SuperBloggeri,

Au început școlile, s-au terminat concediile, în oraș e aglomerație maximă, se face vinul nou, curând va plouă mărunt de toamnă, e timpul pentru SuperBlog. Am înțeles de la participanții mai experimentați că defapt asta e competiția adevărată, cealalată la care am participat, așa după cum ii spune numele, a fost doar un parfum de primăvară. O să stau la gură sobei cu un ceai îmbunătățit și o să scriu. Da, am uitat, n-am sobă.

Ediția asta sunt hotărât, am să câștig, experiență. Dacă nu mă clasez pe primul loc în mod sigur voi fi în primii o sută, cred că atâția participanți vor concura.

Mi-a plăcut comunitatea bloggerilor de la SuperBlog, vreau să-i urmăresc, să-i aplaud și să râd la glumele lor. Nu în ultimul rând intenționez să merg și la gala de premiere. Se mănâncă bine și gratis.

Să scriu despre o tema dată e o provocare, îmi plac provocările așa că mă bag. Nu în ultimul rând îmi plac așteptările, răsturnările de situație, micile drame personale, scandalurile iscate ca o furtună într-un pahar cu apă.

Așa că pentru două luni voi fi amanetat acestei competiții pitorești plină de voie bună și prietenie.

Vă voi ține la curent, în cazul în care voi face rahatul praf, am să mă laud și am să va aduc la cunoștință acest fapt. În caz contrar, așa cum a fost dată trecută, voi face un mic articol la final, așa din politețe, în care vă voi spune și pe ce loc m-am clasat.

 Să auzim numai de la excelent în sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.