Advertorial

Am schimbat politica blogului

Știu ce am spus, că aici nu vindem nimic. Eram însă la început și nu știam că există niște costuri de administrare, costuri care nu sunt foarte mari dar nici de neglijat. Până la urmă consecvența într-o direcție greșită nu este o virtute. Chiar și Saul din Tars care îl prigonea pe Isus și-a dat seama de greșeală și din cel mai mare prigonitor a devenit apostolul Pavel. Schimbarea nu e ceva rău, e o adaptare din mers. Am hotărât să promovez câteva magazine on-line. Prețurile sunt aceleași, condițiile de vânzare sunt aceleași ca și cum ați intra de pe orice link, direct sau de la un alt vânzător. În cazul în care hotărâți să faceți o achiziție prin intermediul link-ului meu eu voi primi un mic comision. Dacă ați face cumpărăturile direct de pe link-ul magazinului atunci comisionul ar rămâne la magazin iar dacă cumpărați printr-un alt vânzător, evident, el va încasa procentul.

Asta nu va schimba cu nimic conținutul blogului, nu vă obliga la nimic nici pe dumneavoastră nici pe mine.

Am decis sa colaborez cu Elefant pentru mărfuri generale, cu Libris pentru carți, cu Vegis pentru produse naturiste și Watchshop pentru ceasuri. Am să revin cu informații un pic mai detaliate despre fiecare în parte.

Din respect pentru dumneavoastră am considerat necesar să vă aduc la cunoștință acestă schimbare. Vă mulțumesc pentru înțelegere. 

Susține blogul cu un share:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ti-a placut articolul? Sustine acest blog cu un share!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Nuculus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.